KURS/TRENING

Kurs med fokus på passering / turtrening:

Kurset har 3 oppmøter, med 3 deltakere av gangen

Med 3 deltakere byttes det på oppmøte i hver sin hund sitt respektive hjemmemiljø og nærområde.

Som et utgangspunkt setter vi av 1 time og 30 minutter, istedenfor 45 – 60 minutter som gjerne er vanlig. Det vurderes om alle deltakerne fra starten kan trene samtidig. Vi setter av ekstra tid for å kunne ha muligheten til eventuelt ha fokus på en og en hund av gangen. Vår erfaring er at det også er veldig lærerikt å observere når andre trener for å utnytte den observasjonen og bruke den til sin egen trening etterpå

Kurse og trening i bedriften min DYR: Atferd & Trening er individuelt tilrettelagt. Uansett hvilket kurs du melder deg på, er det aldri flere deltakere enn at kurstimene tilpasses slik at du og din hund får maksimalt utbytte.

Valpekurs

Valpekurs hos meg i bedriften DYR: Atferd & Trening fokuserer på modning og bygging av grunnleggende egenskaper hos valpen. Det er 4 valper på et kurs, og vi er to instruktører tilstede de to første gangene. Vi er opptatt av at valpene tidlig skal bli trygge, selvstendige og få god relasjon til familene sine. Og så har vi noen smarte triks på lager til familier som lurer på hvordan det er best å håndtere den unge hunden.

Miljøtrening og sosialiseringstrening kan vi en god del om, og det tilbyr vi utelukkende under trygge forhold der valpene er garantert en positiv opplevelse.


Det er pause i valpekursene inntil videre

Onsdagscocktail

Onsdager i partallsuker tilbyr vi onsdagscocktail med ulike treningstemaer på de ulike onsdagene.  Oppdager vi spesifikke treningsbehov underveis, tilpasser vi treningen slik at den passer for din hund.
Du kan kjøpe klippekort med 1, 3 eller 5 klipp med holdbarhet i gjeldende cocktailperiode, og melde deg og hunden din på de treningene du ønsker, mix og bland slik du ønsker. Det blir kun 3 deltakere per trening, og det er først til møllen med påmelding. Når du kjøper klippekort får du koden til en app (spond) der du kan melde deg på de treningene du vil være med på.


Det er pause i onsdagscocktail inntil videre